Miksi Skanfas?

On monia syitä valita Skanfas

Aidosti luova

Skanfas on perustamisvuodestaan 2005 asti erottunut muista alan toimijoista luovuudellaan. Se on ilmentynyt tuotteissamme ja joustavassa toimintatavassamme. 

Hyvä lopputulos on saavutettu yhdessä asiakkaidemme kanssa: he ovat päässeet vaikuttamaan merkittävästi siihen, miten yksilöllisiksi tuotteet tehdään. Sen mitä lupaamme, sen myös toteutamme.

Luvut puhuvat puolestaan

  • Kolme täysin automatisoitua tuotantolinjaa
  • Yli 4000 toimitettua tilausta
  • 2 miljoonaa maalattua julkisivuneliötä
  • Vuorokauden tuotantokapasiteetti yli 2000m2
  • 1900 erilaista maalattua värisävyä
  • 100% suomalainen, laadukas ja aidosti palveleva yritysLoppuun asti mietittyjä ratkaisuja

Pystymme toteuttamaan kaikki pinnoittamiseen liittyvät toiveet julkisivulevyistä aina sisäverhouslevyihin ja akustiikkatuotteisiin asti. Tuotteemme ovat tasalaatuisia ja niissä on huomioitu vaivaton asentaminen. Asiakkaan halutessa tuotteidemme mukana toimitetaan kaikki tarvittavat asennustarvikkeet, jotta asentaminen työmaalla olisi mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa.

Ympäristöystävällisyys on olennainen osa toimintaamme. Tämä ilmenee muun muassa ekologisempien, vesipohjaisten ja liotinvapaiden maalien hyödyntämisessä tuotannossa.

Tilaus on perillä hyvissä ajoin 

Ymmärrämme, että asiakkaillemme on tärkeää pysyä rakennusprojektien aikatauluissa. Ripeisiin toimitusaikoihimme voikin aina luottaa. Normaali toimitusaikamme on 2–3 viikkoa, mutta pikatoimituksena jotkin tuotteistamme ovat perillä parhaimmillaan 48 tunnin kuluessa.

Selkeä, kilpailukykyinen hinnoittelu 

Kustannuksilla ja hinnoittelun selkeydellä on merkitystä kaikissa projekteissa. Olemme huolehtineet siitä, että tuotteemme ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä ja pitäneet hinnoittelumallimme yksiselitteisenä. 

Olemme markkinoiden ainoa toimija, jolta saa tarvittaessa jo budjettivaiheessa lopullisen hinnan, vaikka tarkkoja mittoja ei vielä olisikaan. Näin asiakkaamme välttyy yllätyksiltä sekä säästää aikaa ja rahaa.

Tilaa meiltä mallipalat

Mallipaloistamme saat parhaan käsityksen, miltä tuotteemme näyttävät ja tuntuvat. Tilaaminen on vaivatonta ja helpottaa sinua tekemään päätöksen, mikä tuotteistamme sopii suunnitelmiisi parhaiten.

AA Hyvä luottokelpoisuus Bisnode 2021 Luotettava kumppani logo