Monipuolista osaamista ja huipputuotteita

Tarjoamme monipuolisesti julkisivulevyjä. Toimitamme levyjä varastomitoissa tai valmiiksi oikeaan kokoon sahattuna ja reunat käsiteltyinä. Maalaamme ruuvit levyn sävyyn – aina ajallaan.
Kuitusementtijulkisivulevyjen pinnoitus ja myynti

Kuitusementti-julkisivulevyjen pinnoitus ja myynti*

Meiltä saat innovatiivisimmat päällystetyt kuitusementtilevyt. Tuotantomme nykyaikaisuuden ansiosta käsittelemme miltei kaikenlaisia levyjä, metallia lukuun ottamatta. Automaatioasteemme on korkea, mutta tuotannossamme on säilytetty kuitenkin myös käsityötä, parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

*Suomessa päällystetyt kuitusementtilevyt myy Cembrit Oy

Kuitusementtijulkisivulevyjen pinnoitus ja myynti

Asiakkaille toteutetaan tarvittaessa myös pieniä tuote-eriä ja otamme mielellämme vastaan toiveiden mukaan erikoisempia ja haastavampia tilauksia. Eri materiaaleille on tarjolla lukuisia pintavaihtoehtoja ja tutkimme jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää uusia tapoja tuottaa ensiluokkaisia, innovatiivisia julkisivupintoja.

Toteutuneita tilauksia: noin 4000 kpl / 2 miljoonaa m2.
Kolme korkeapaineruiskupiiriä, yksi telalinja, pinkan kääntäjä, levyrobotteja, UV-uuni, IP-uuni.
Levyjen kuivaamisen räkkikapasiteetti 1400 m2 /vrk
Levykoko jopa 1300x3500x40 mm / 100 kg

Esimerkkejä pinnoitettavista tuotteista ja pinnoitusmenetelmistä:

Akustiikkalevyt: Gyptone, Paroc ja Ecophon.
Kipsilevyt, vanerit, OSB, MDF.
Kuitusementtilevyt
Puulastuvillalevyt
Eristelevyt

Akryylipinnoitus
Polyuretaanipinnoitus
Antigraffittisuojaus
Homeenestosuojaus

Kaikki tuotteemme ovat CE-sertifioituja.

Sahauspalvelut rakennus- ja sisustuslevyille

Sahaus- ja pinnoituspalvelut rakennus- ja sisustuslevyille

Mittatarkka sahaaminen ja huolellinen pinnoittaminen ovat olennainen osa palveluitamme. Ne hoituvat moitteetta ammattitaitoisen henkilökunnan ja korkeatasoisen laitekannan ansiosta.

Käytössämme on tarkoitusta varten rakennettu ainutlaatuinen tuotannon ja toiminnan ohjausjärjestelmä. Moderni automaattisaha varmistaa sahausjäljen ensiluokkaisuuden ja optimointiohjelma raaka-aineen säästämisen. Tarjoamme mahdollisuutta varastoida asiakkaamme levyaihiot osana palveluamme.

Maalausprosessimme on johtavien pohjoismaisten maalitehtaiden sertifioima, minkä lisäksi teemme jatkuvaa tuotekehitystä kyseisten maalitehtaiden kanssa. Laajat värikartat mahdollistavat miltei millä tahansa värillä maalaamisen. Vastaamme täysin asiakkaidemme tarpeisiin myös pinnoittamisen osalta, sillä pystymme pinnoittamaan kymmenittäin erilaisia tuotteita.

Asiakkaillemme on tärkeää saada haluamansa tuotteet ja yhtä tärkeää on saada tuotteet ajoissa kohteeseen. Olemme pitäneet huolta siitä, että pystymme reagoimaan nopeasti toiveisiin ja toimittamaan tilaukset perille parhaimmillaan 48 tunnin kuluessa.

Oheispalvelut

Oheispalvelut

Asiakkaamme saavat meiltä julkisivu- ja pinnoitusratkaisujen lisäksi myös muita palveluita, kuten tuotteiden sahausta, pinnoitusta ja varastointia. Käytämme sahauksiin tarkoitusta varten suunniteltua levyhukan optimointiohjelmistoa.

Kauttamme saat myös kiinnitystarvikkeet, kuten ruuvit tai niitit maalattuina sekä myös muut tarvittavat asennustarvikkeet. Teemme tarvittaessa myös uusille tuotteillemme laboratoriotestejä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tilaa meiltä mallipalat

Mallipaloistamme saat parhaan käsityksen, miltä tuotteemme näyttävät ja tuntuvat. Tilaaminen on vaivatonta ja helpottaa sinua tekemään päätöksen, mikä tuotteistamme sopii suunnitelmiisi parhaiten.

AA Hyvä luottokelpoisuus Bisnode 2021 Luotettava kumppani logo