Referenssit

Olemme löytäneet yhdessä asiakkaidemme kanssa luovia ja toimivia ratkaisuja lukuisaan joukkoon rakennuskohteita. Näyttävä ja rakennuksen toiminnallisuuden kanssa sopusoinnussa oleva pinnoitus, joka on myös kustannustehokas ja ympäristöystävällinen, on meille aito tyytyväisyyden aihe – ja niin myös asiakkaillemme.
Skanfas Vivid 4x300x600
Skanfas Vivid 4x300x600

Kartoittaessamme sopivaa pinnoitusratkaisua erkkeri-ikkunamme ympärille, löysimme täydellisen ratkaisun Skanfasin valikoimasta. Skanfas toimitti meille alueemme jälleenmyyjän kautta nopeasti ja vaivattomasti Vivid 4x300x600 -julkisivulevyt erikoisvärisävyllä vastaamaan ikkunakehyksiämme. Meille tarjottu ratkaisu on juuri se mitä tarvitsimme – sekä taloudellisesti, että visuaalisesti. 
-Peter Schwarzbauer, Haarbach, Saksa

Skanfas Vivid 4x300x600 valmiit pienikokoiset julkisivupaneelit ovat taloudellinen, kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu kaikentyyppisille julkisivuille – myös rakennusten remontoinnissa. Näillä moderneilla kuitusementtipaneeleilla on elävä pinta ja ne on päällystetty kestävällä vesipohjaisella akrylaattipinnoitteella. Tästä syystä ne täyttävätkin kaikki nykyaikaisen arkkitehtuurin vaatimukset.

Valmiiksi oikeaan mittaan sahatut levyt sekä samaan sävyyn maalatut levynreunat mahdollistavat asennuksen erittäin tarkasti ja nopeasti. Skanfas Vivid on saatavilla Skanfas värikartan lisäksi miltei kaikissa NCS-S, RAL sekä Tikkurilan Facade 760 värikartan sävyissä, joka ei aseta juuri mitään rajoja suunnitteluvaatimuksillesi ja tekee projektistasi aina erityisen.

Skanfas Vivid 4x300x600

Tilaa meiltä mallipalat

Mallipaloistamme saat parhaan käsityksen, miltä tuotteemme näyttävät ja tuntuvat. Tilaaminen on vaivatonta ja helpottaa sinua tekemään päätöksen, mikä tuotteistamme sopii suunnitelmiisi parhaiten.

AA Hyvä luottokelpoisuus Bisnode 2021 Luotettava kumppani logo