ARBOREAL
JULKISIVUPANEELIT

Tilaa ilmainen tuotenäyte

Select color

If you need more samples or other colors, please contact Skanfas sales at sales@skanfas.com


Skanfas Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen tasolevyjen pinnoitukseen erikoitunut yritys, joka valmistaa kuitusementtilevyihin pohjautuvia julkisivutuotteita. Kehitämme jatkuvasti uusia sovelluksia julkisivurakentamiseen, ja reagoimme nopeasti markkinoiden muuttuviin vaatimuksiin. Räätälöimme partnereidemme tarpeisiin sopivia tuotteita tiiviissä yhteistyössä pohjoismaiden johtavien pinnoitevalmistajien kanssa. Menestyksemme avaimet ovat kustannustehokas valmistus ja työlleen omistautunut ammattitaitoinen henkilökunta. Tavoitteenamme on taata myös yhteistyökumppaneidemme menestys kovassa kilpailussa.

ARBOREAL

Arboreal paneeleissa yhdistyvät puun luonnollinen ulkonäkö ja kuitusementin lujuus ja säänkestävyys. Valikoimassa on yhdeksän uniikkia kuultoväriä ja kaikki NCS ja RAL sävyt vakiopinnoitteella. Arboreal paneelelilla voit toteuttaa ainutkertaisen ympäristöystävällisen julkisivun joka kestää  vuosikymmeniä.

Aidon Setri-puun luonnollinen ulkonäkö Ei vääntyile seinässä Ei pala Likaa hylkivä pinta Ei lahoa Ei homehdu Kulutusta kestävä

Yhteystiedot

Rikkiläntie 993 FI-54330 Simola SUOMI sales@skanfas.com +358 20 7436 730 Muut tuotteemme facebook

SKANFAS HEAD OFFICE

Rikkiläntie 993 FI-54330 Simola